Головна Новини Суспільство події У Чернівецькій області чоловіка, якого шукали протягом тижня, знайшли мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівецькій області чоловіка, якого шукали протягом тижня, знайшли мертвим

Чоловік 26 серпня вирушив до лісу по гриби

3 вересня 2021, 15:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чернівецькій області виявили труп чоловіка, якого шукали протягом тижня. Про це повідомляє "Суспільне".

У Чернівецькій області чоловіка, якого шукали протягом тижня, знайшли мертвим

Пошуки 60-річного чоловіка. Фото: ГУ ДСНС

Бездиханне тіло 60-річного чоловіка, який 26 серпня пішов у ліс по гриби, виявила пошукова група. Повідомляється, що його труп знаходився недалеко від місця, де вже проходили пошуки. Його спочатку не помітили через густий ліс і чагарники.

Як заявили у правоохоронних органах, на тілі померлого не було виявлено слідів насильницької смерті. Труп був направлений на судово-медичну експертизу, яка встановить точну причину смерті.

Пошуками чоловіки займалися майже 300 осіб. До складу пошукових груп входили рятувальники, поліціянти, прикордонники та лісники.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Північній Осетії групу альпіністів, до складу якої входили громадяни України, накрила лавина. Подія трапилася на горі Казбек. Повідомляється, що очевидець інциденту витягнув з-під снігу одну жінку. За попередніми даними, вона отримала переломи кінцівок. До постраждалих було направлено рятувальний вертоліт Грузії. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Хмельницькій області хлопця, якого шукали 11 днів, виявили мертвим. Юнак пішов з дому, нікого не попередивши про свої справи. Його бездиханне тіло виявив один зі співробітників рятувальної служби. Воно знаходилося у водоймі неподалік від так званого "собачого острова". На цей момент встановлюється причина смерті молодої людини. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://suspilne.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини