Головна Новини Суспільство події У Хмельницькій області хлопця, якого шукали 11 днів, виявили мертвим: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькій області хлопця, якого шукали 11 днів, виявили мертвим: подробиці

Молодик пішов з дому нікого не попередивши про свої справи

25 серпня 2021, 19:41 comments1150
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Хмельницькій області виявили труп 26-річного хлопця. Про це повідомляє видання ТСН.

У Хмельницькій області хлопця, якого шукали 11 днів, виявили мертвим: подробиці

Ігоря Рейтора знайшли мертвим. Фото: "День за днем".

Як стало відомо, вчора, 24 серпня в водоймі було виявлено бездиханно тіло Ігоря Рейтора, жителя міста Нетішин, що на Хмельниччині. Він пропав безвісти ще 13 серпня цього року.

Як пише видання "День за днем", в той день юнак пішов з дому нікого не попередивши про свої справи. Додому він так і не повернувся.

Спочатку на міському пляжі були виявили речі зниклого. Його сім'я звернулася за допомогою до правоохоронців і рятувальників. До пошуків було залучено водолази, проте його так і не вдалося знайти.

Через 11 днів тіло юнака було виявлено у водоймі неподалік від так званого "собачого острова". Його помітив один зі співробітників рятувальної служби.

На цей момент правоохоронці встановлюють точну причину смерті хлопця.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав майже два десятки років тому. Їх виявили в селі Гнилички. За попередніми даними, юнак загинув, під час того, як зі своїми знайомими крав метал з трансформатора. Хлопець отримав сильний удар струмом. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Кіровоградській області зниклу 16-річну дівчину виявили мертвою. Повідомляється, що в день зникнення вона ночувала в одній кімнаті зі своєю родичкою. Вона прокинулася посеред ночі і виявила, що Вікторії немає поруч. Труп зниклої знайшли в колодязі покинутого будинку. За словами правоохоронців, на її тілі були виявлені сліди насильницької смерті. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини