Головна Новини Суспільство події У Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав 17 років тому (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав 17 років тому (ВІДЕО)

Ймовірно, останки належать місцевому мешканцю, який пропав безвісти 17 років тому

5 серпня 2021, 16:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав 17 років тому (ВІДЕО)

У Тернопільській області знайшли останки підлітка. Фото: скріншот з відео

На Тернопільщині виявили останки 16-річного хлопця. Про це повідомляє видання ТСН.

Останки підлітка виявили на звалищі в селі Гнилички. Ймовірно, вони належать місцевому мешканцю, який пропав безвісти 17 років тому.

За попередніми даними, хлопець в день своєї смерті разом зі своїми знайомими займався крадіжками металу з трансформатора. Його смерть настала в результаті сильного удару струмом. Про це співробітниками правоохоронних органів кілька днів тому розповів один з учасників тих подій. Він захотів зізнатися, де сховав труп свого друга.

Андрій Савчук на своїй сторінці в Facebook виклав відео з місця події й повідомив, що один з її учасників зізнався, що після того, як юнака вбило струмом, його друзі злякалися і вирішили закопати труп у смітті, а його речі спалили.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що під Одесою виявили тіло бізнесмена, який зник напередодні. Труп був виявлений у річці. Медичні працівники розповіли, що на тілі померлого було виявлено сліди насильницької смерті. У загиблого виявили переломи кісток черепа та рвані рани обличчя. Співробітники правоохоронних органів порушили кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в поліції розповіли, хто вбив шестирічну дівчинку під Харковом. Для того, щоб встановити всі обставини трагедії, правоохоронці запросили матір підозрюваного у злочині. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини