Головна Новини Суспільство події Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО)

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство"

30 липня 2021, 13:16 comments1072
Поділіться публікацією:

Неподалік села Дубинове, що в Одеській області, в річці виявили тіло чоловіка 55 років. Ним виявився зниклий п'ять днів тому вінницький бізнесмен Григорій Барабаш. Про це пише OBOZREVATEL з посиланням на видання "Думська".

Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО)

Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена - фото з відкритих джерел

Медичні працівники виявили на тілі підприємця сліди насильницької смерті, зокрема, перелом кісток черепа та рвані рани на обличчі.

Зазначається, що в той же день біля села Курячі Лози Миколаївської області поліція знайшла авто Mercedes-Benz Sprinter, що належало Григорію Барабашу. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Видання повідомляє, що бізнесмен виїхав з Одеси 25 липня і відтоді його місцезнаходження залишалося невідомим.

Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО) - фото 2

Під Одесою виявили тіло зниклого напередодні бізнесмена (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що в селищі Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Дитині було 6 років. Вчора вранці в поліції розповіли про затримання вбивці. Деякі харківські видання повідомляють про те, що дівчинка була також зґвалтована. Ймовірним вбивцею виявився 13-річний підліток Богдан, який жив по сусідству.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що житель села Новотроїцьке був жорстоко побитий двома своїми знайомими. Чоловіка катували і топили у воді. Інцидент трапився на території одного з приватних будинків у селі, де проживає потерпілий.

Свідки розповіли слідчим, що між потерпілим і двома місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого вони почали бити його руками, ногами і навіть палицями. Потім чоловіка топили у воді, перекривали сонну артерію, прив'язували ланцюгами за ноги до машини і їздили по камінню і бетону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини