Головна Новини Суспільство події Пообіцяв іграшку: в Одесі чоловік заманив дитину в безлюдне місце і розбещував
commentss НОВИНИ Всі новини

Пообіцяв іграшку: в Одесі чоловік заманив дитину в безлюдне місце і розбещував

Злочинцю загрожує до восьми років позбавлення волі

4 вересня 2021, 23:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Пообіцяв іграшку: в Одесі чоловік заманив дитину в безлюдне місце і розбещував

В Одесі чоловік розбещував 6-річну дівчинку. Фото з відкритих джерел

В Одесі співробітниками поліції був затриманий 32-річний чоловік, який здійснював дії розпусного характеру відносно шестирічної дівчинки. Про це інформує прес-служба ГУНП Одеської області.

Повідомляється, що зловмисник побачив дитину біля входу в один з магазинів міста. Там дівчинка разом зі своїм восьмирічним братом чекала, поки прийде їхня мати. Підійшовши до дітей, чоловік звернувся до дівчинки і пообіцяв їй іграшку, якщо та піде з ним. Отримавши згоду від своєї жертви, він завів її в безлюдне місце.

Опинившись далеко від людей, злочинець вчинив стосовно дитини дії розпусного характеру. В цей же час мати зі старшим братом дівчинки вже розшукували її всюди. Незабаром жінка знайшла свою дочку недалеко від того місця, де вона була з незнайомцем. Про подію одразу ж було повідомлено в поліцію.

Особистість злочинця вдалося встановити протягом години. Відзначається, що чоловік не заперечував свою причетність до злочину і розповів про все, що сталося.

На даний момент подробиці події встановлюються. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Львові чоловік зґвалтував свого знайомого. Насильник сам вийшов на зв'язок з поліцією після того, як довгий час переховувався від неї. Детальніше про цю подію читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Сумах двоє іноземних студентів згвалтували 25-річну дівчину. Одному з них 22 роки, іншому — 20. Студентам вже оголосили про підозру. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини