Головна Новини Суспільство події У Сумах двоє іноземних студентів зґвалтували 25-річну дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах двоє іноземних студентів зґвалтували 25-річну дівчину

Одному з них 22 роки, іншому – 20. Студентам вже оголосили про підозру

1 вересня 2021, 23:05 comments1325
Поділіться публікацією:

В місті Суми іноземці, які тут навчаються, скоїли сексуальне насильство над місцевою 25-річною мешканкою. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Сумщини.

У Сумах двоє іноземних студентів зґвалтували 25-річну дівчину

Гвалтівники навчалися у виші (фото з відкритих джерел)

До  правоохоронців прийшла матір постраждалої від насильства городянки. Вона розповіла, що  над донькою скоїли насильство невідомі злочинці.

Поліціянти швидко знайшли ґвалтівників. Буквально за неповний день. Сексуальне насильство скоїли два іноземці, які здобувають вищу освіту у  навчальних закладах міста. Першому з гвалтівників виповнилось 22 роки, другому тільки 20. Іноземним громадянам оголосили про підозру. Слідство в цій справі продовжується.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Сумах чоловік виявив на пляжі безпорадну жінку і цілий день її ґвалтував. У Сумах чоловік познущався з безпорадної дівчини. Зловмисник, скориставшись безпорадним станом 18-річної дівчини, зґвалтував її на березі річки. Після цього насильник поклав свою жертву на заднє сидіння свого автомобіля і роз'їжджав з нею по місту. Через кілька годин чоловік поїхав в ліс і ще раз вчинив зґвалтування. Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особу та затримати зловмисника. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель. Медики надали допомогу потерпілій. На цей момент чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше повідомляли, що у Волинській області чоловік напав на 63-річну жінку: побив рушницею та зґвалтував.  На Волині в одному з населених пунктів Луцького району 36-річний збоченець  побив рушницею вдвічі старшу за себе бабусю та ще  й зґвалтував Раніше судимий молодик погрожував літній жінці, кілька разів завдав своїй жертві ударів прикладом рушниці, а потім вчинив сексуальне насильство. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:20

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини