Головна Новини Суспільство події У Сумах чоловік виявив на пляжі безпорадну жінку і цілий день її ґвалтував (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах чоловік виявив на пляжі безпорадну жінку і цілий день її ґвалтував (ФОТО)

Зловмисник возив кілька годин безпорадну дівчину на задньому сидінні свого авто

2 серпня 2021, 20:19 comments1961
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сумах чоловік познущався з безпорадної дівчини. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Сумській області.

У Сумах чоловік виявив на пляжі безпорадну жінку і цілий день її ґвалтував (ФОТО)

Згвалтування в Сумах. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, зловмисник, скориставшись безпорадним станом 18-річної дівчини зґвалтував її на березі річки. Після цього насильник поклав свою жертву на заднє сидіння свого автомобіля і роз'їжджав з нею по місту.

Через кілька годин чоловік поїхав в ліс і ще раз вчинив зґвалтування. Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особу та затримати зловмисника. Ним виявився 36-річний раніше судимий місцевий житель.

Медики надали допомогу потерпілій. На цей момент чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Сумах чоловік виявив на пляжі безпорадну жінку і цілий день її ґвалтував (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Миколаївській області молодий чоловік скоїв згвалтування своєї колишньої дівчини. Повідомляється, що постраждала було всього 15 років. Зловмисник увірвався в будинок своєї жертви, де вона проживала зі своєю бабусею, рано вранці. Він пов'язав дівчину, змусив погрозами мовчати її родичку, а потім зґвалтована. Потерпілій вдалося вирватися тільки тоді, коли до них додому прийшли друзі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії невідомий чоловік зґвалтував малолітню прямо на очах у тисяч відпочивальників. Повідомляється, що інцидент стався на популярному для відпочинку пляжі. У момент скоєння злочину поряд з цим місцем знаходилося кілька тисяч чоловік. Правопорушник затягнув свою жертву в глибоку воду, а потім поглумився. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://su.npu.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини