Головна Новини Суспільство події У Волинській області чоловік напав на 63-річну жінку: побив рушницею та згвалтував
commentss НОВИНИ Всі новини

У Волинській області чоловік напав на 63-річну жінку: побив рушницею та згвалтував

Підозрюваного заарештували

27 серпня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

На Волині в одному з населених пунктів Луцького району 36-річний збоченець  побив рушницею вдвічі старшу за себе бабусю та ще  й зґвалтував її. Про прикрий інцидент повідомляє прокуратура Волинської області.

У Волинській області чоловік напав на 63-річну жінку: побив рушницею та згвалтував

Наразі чоловік знаходиться за ґратами (фото з відкритих джерел)

 Насильство мало місце 21 серпня, за селом, на берегу річки.

Раніше судимий молодик погрожував літній жінці, кілька разів завдав своїй жертві ударів прикладом рушниці, а потім вчинив сексуальне насильство.

Зараз злочинця, який скоїв зґвалтування, затримано. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 153 Кримінального кодексу України. За знущання над жінкою та сексуальне насильство підозрюваний може отримати 5 років позбавлення волі.

За рішенням суду збоченця взято під варту на 60 днів. Слідство за цим злочином продовжується.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що зловмисник зґвалтував  неповнолітню на очах у її бабусі. У Миколаївській області 20-річний хлопець зґвалтував неповнолітню дівчину.15-річна дівчина звернулася до співробітників правоохоронних органів і розповіла про зґвалтування. Як стало відомо, 20-річний колишній коханий дівчини рано вранці пробрався в її будинок, де вона перебувала зі своєю бабусею. Погрожуючи ножем, зловмисник зв'язав і зґвалтував свою жертву. Бабусю постраждалої він погрозами змусив мовчати. Під час того, як до них додому прийшли спільні знайомі, потерпілої вдалося вирватися і викликати поліцію. Однак правопорушник зник з місця злочину. Правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування підозрюваного. Він був затриманий і доставлений у відділення поліції.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини