Головна Новини Суспільство події У Львові чоловік зґвалтував свого знайомого - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові чоловік зґвалтував свого знайомого - ЗМІ

Насильник сам вийшов на зв'язок з поліцією після того, як довгий час переховувався від неї

17 серпня 2021, 20:26 comments1567
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Житель міста Львів познущався над 33-річним чоловіком, з яким був знайомий не так давно. Про це пишуть українські ЗМІ, посилаючись на інформацію в правоохоронних органах.

У Львові чоловік зґвалтував свого знайомого - ЗМІ

У Львові чоловіка згвалтував його знайомий. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що 48-річний чоловік випадково зустрів свого знайомого і запропонував йому сходити в бар. Перебуваючи в закладі приятелі розпивали алкогольні напої, а потім підозрюваний запропонував відправитися до нього додому. Потерпілий погодився.

Прибувши в будинок до зловмисника, що розташований по вулиці Богдана Хмельницького, 48-річний чоловік напав на свого гостя і в підсумку згвалтував його.

Після того, що сталося потерпілий заявив в поліцію про те, що з ним сталося в будинку у знайомого. Сам же гвалтівник на той час уже переховувався від правоохоронців.

Співробітники поліції звернулися до місцевих жителів з проханням про допомогу у встановленні місцезнаходження підозрюваного. Після того як ця історія стала відома на все місто, злочинець сам зв'язався з правоохоронцями і розповів, що сталося в його будинку в той день. За словами чоловіка, він готовий співпрацювати зі слідством і з'явитися в поліцію в супроводі свого адвоката.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Дніпропетровській області чоловік згвалтував підлітка посеред вулиці. Злочинець погрожував малолітньому хлопцю розправою. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Луганській області чоловік згвалтував сусідського дитини. Після зґвалтування чоловік наказав своїй жертві мовчати. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини