Головна Новини Суспільство Кримінал У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував підлітка посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував підлітка посеред вулиці

Злочинець зґвалтував малолітнього, погрожуючи йому розправою

11 серпня 2021, 14:54 comments1405
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області зловмисник скоїв зґвалтування 15-річного підлітка. Про це повідомляє видання ТСН, посилаючись на пресслужбу ГУНП у Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував підлітка посеред вулиці

Згвалтування підлітка в Дніпропетровській області. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в місті Павлоград. Повідомляється, що 26-річний чоловік посеред вулиці скоїв злочин сексуального характеру щодо малолітнього.

Вчора, 10 серпня, на вулиці Заводська зловмисник напав на свою жертву, а потім, погрожуючи розправою, зґвалтував її орально й анально. Про те, що трапилося, правоохоронцям розповів батько потерпілого.

Правоохоронцям вдалося встановити особу та затримати підозрюваного. За фактом цього інциденту відкрито кримінальне провадження. Тепер злочинцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Луганській області чоловік зґвалтував сусідську дитину. Зловмисник затягнув шестирічну дівчинку до себе додому, а потім поглумився. Після скоєння злочину правопорушник відправив дівчинку додому і наказав нічого не говорити про те, що трапилося. Про інцидент дізналися у правоохоронних органах. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Луганській області багатодітний чоловік протягом кількох років ґвалтував свою малолітню дочку. Повідомляється, що злочини скоювалися, поки дружина злочинця перебувала на заробітках в іншій країні. Правоохоронці затримали зловмисника, суд вже виніс йому вирок. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини