Головна Новини Суспільство Кримінал Використовував морозилку не за призначенням: чоловік 5 років ховав тіло дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Використовував морозилку не за призначенням: чоловік 5 років ховав тіло дружини

55-річний підозрюваний чоловік зі Швеції приховував смерть дружини та отримував її пенсію.

13 вересня 2023, 16:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

55-річний швед 5 років тримав мертве тіло своєї дружини у морозильній камері та отримував пенсію жінки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву шведської поліції.

Використовував морозилку не за призначенням: чоловік 5 років ховав тіло дружини

Чоловік 5 років ховав тіло дружини в морозильній камері. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався на околиці міста Ор'єнг. До 55-річного чоловіка приїхав родич жінки та почав розпитувати, куди вона зникла. Адже її ніхто не бачив кілька років. Чоловік несподівано відповів, що "вона лежить мертва в морозилці".

Ця інформація надійшла в поліцію. Коли поліція провела обшук у будинку чоловіка, виявилося, що його дружина мертва, а її тіло заховане в морозильній камері. Під час розслідування з'ясувалося, що жінка не була вбита, а померла природно, ймовірно, внаслідок раку у 2018 році.

Прокурор Лінда Карлссон підтвердила, що підозрюваний не вбивав дружину, однак звинуватила його у підробці документів для отримання пенсії на суму понад 4 млн гривень та порушенні спокою загиблої.

"Використовував морозилку не за призначенням, відкривав і закривав морозильну камеру, щоразу порушуючи спокій померлої", — зазначила Карлссон.

Слідчі пів року збирали докази і у вересні оголосили про своє одноголосне рішення. 55-річний чоловік отримав покарання у 3,5 роки позбавлення волі за посягання на душевний спокій, грубе порушення приватного життя, шахрайство та фальсифікацію документів. Крім того, чоловіку необхідно відшкодувати сім'ї загиблої пенсійні виплати, які він отримав за 5 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про шокуючий випадок у Боснії, де чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину.

Також "Коментарі" писали, що сталось з "золотим вагоном" Медведчука з моменту його виявлення півтора року тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини