Головна Новини Суспільство Кримінал Відрубав кисті рук: в Луганській області маніяк жорстоко розправляється з жертвами
commentss НОВИНИ Всі новини

Відрубав кисті рук: в Луганській області маніяк жорстоко розправляється з жертвами

У Луганській області розшукують жорстокого вбивцю

31 серпня 2021, 19:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Луганській області розшукують маніяка, який скоїв щонайменше два жорстоких вбивства. Про це повідомляє видання Апостроф.

Відрубав кисті рук: в Луганській області маніяк жорстоко розправляється з жертвами

У Луганській області зловмисник відрубав своїй жертві кисті рук. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вчора, 30 серпня, в місті Старобільськ місцевий житель виносив сміття і виявив в гаю на кварталі Ватутіна дві ампутовані кисті рук. Також поруч з ними лежав закривавлений пакет. Про свою знахідку він повідомив в правоохоронні органи. Повідомляється, що ампутовані частини людського тіла належали чоловікові 1986 року народження.

В той же день, у квартирі на кварталі Ватутіна було виявлено бездиханне тіло місцевої жительки, 1947 року народження. У скоєнні обох злочинів підозрюється чоловік 19 86 року народження, який є племінником загиблої.

Сусіди постраждалої повідомили, що напередодні чули шум, який доноситься з її квартири. На цей момент правоохоронці розшукують підозрюваного.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Полтавській області чоловік багаторазово ґвалтував малолітнього і знімав це на відео. Правоохоронці провели в будинку у підозрюваного обшуки в ході, яких вилучили комп'ютер, планшет і телефон. Під час попереднього огляду вилученої техніки правоохоронцями було виявлено понад підлозі тисячі файлів дитячої порнографії. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в одному з міст Дніпропетровської області чоловік вчинив зґвалтування малолітньої. Інцидент стався посеред вулиці. Зловмисник, погрожуючи підлітку фізичною розправою, схилив його до статевого акту. Про злочин правоохоронцям розповів батько потерпілого. Детальніше про це читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини