Головна Новини Суспільство Кримінал У Полтавській області чоловік багаторазово ґвалтував малолітнього і знімав це на відео (ВІДЕО, ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області чоловік багаторазово ґвалтував малолітнього і знімав це на відео (ВІДЕО, ФОТО)

27-річний житель Полтавської області протягом тривалого часу ґвалтував малолітнього

31 серпня 2021, 19:12 comments1307
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Полтавській області чоловік створював порно за участю неповнолітніх. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Полтавській області.

У Полтавській області чоловік багаторазово ґвалтував малолітнього і знімав це на відео (ВІДЕО, ФОТО)

У Полтавській області чоловік створював порно з малолітньою. Фото: ГУНП.

Як стало відомо, в кіберполіції надійшло повідомлення від Генерального секретаріату Інтерполу по боротьбі з дитячою сексуальною експлуатацією, стосовно виготовлення на території України протиправного контенту за участю неповнолітнього.

В ході слідчих дій правоохоронці встановили особу підозрюваного у злочині. Повідомляється, що 27-річний житель Полтавської області протягом тривалого часу ґвалтував малолітнього, а також здійснював розпусні дії стосовно нього.

Згідно з результатами експертизи контент, який він створював, належить до дитячої порнографії. У будинку у правопорушника було проведено обшуки. Поліціянти вилучили комп'ютер, планшет і мобільний телефон.

Під час попереднього огляду вилученої техніки правоохоронцями було виявлено понад підлозі тисячі файлів дитячої порнографії. Понад сто з них були створені безпосередньо за участю потерпілого хлопчика.

Відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що житель міста Львів поглумився над своїм 33-річним знайомим. Зловмисник випадково зустрів свою жертву і запропонував йому піти в бар. Там вони розпивали спиртні напої, а пізніше вирушили додому до підозрюваного. Перебуваючи у себе у квартирі, правопорушник напав на свого товариша і зґвалтував його. Потерпілий заявив в правоохоронні органи про те, що трапилося. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в місті Павлоград, що у Дніпропетровській області зловмисник скоїв зґвалтування 15-річного хлопця. Інцидент стався посеред однієї з вулиць міста. Правопорушник погрожуючи фізичною розправою примусив малолітнього до статевого акту. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини