Головна Новини Суспільство Кримінал В Тернополі затримали працівницю лікарні: в чому її підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

В Тернополі затримали працівницю лікарні: в чому її підозрюють

Жінку затримали на гарячому, коли вона отримала кошти

1 жовтня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

В районній лікарні Тернополя 29 вересня провели обшуки та затримання. Як виявилося, завідувач відділення лікарні підозрюється в кримінальному правопорушенні. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

В Тернополі затримали працівницю лікарні: в чому її підозрюють

Жінка вимагала гроші від місцевого жителя, фото Нацполіції

В лікарні працювали оперативники управління стратегічних розслідувань та слідчі. Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України на гарячому. В цей час працівниця саме отримала неправомірну винагороду в сумі 1500 доларів.

Кошти їй передав місцевий хлопець. За таку суму працівниця пообіцяла видати медичні довідки, які підтвердять непридатність хлопця за станом здоров'я для служби в Збройних силах України.

У кабінеті завідувача відділення лікарні провели обшуки та вилучили зазначену суму доларів.

Жінці повідомлять про підозру за частиною 3 статті 368 (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Тепер слідчий суддя обиратиме їй міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування контролюють прокурори Тернопільської спеціалізованої прокуратури в військовій та оборонній сфері.

Як повідомляв портал "Коментарі", затриманого кримського татарина насильно поголили в російському ізоляторі. Чоловік лікувався в медичному закладі від наслідків мікроінсульту. Перед випискою його побили та поголили наглядачі.

Також ми писали, що під Дніпром затримали літнього чоловіка за розбещення малолітніх. До правоохоронних органів звернулася 26-річна місцева мешканка, яка розповіла про те, що 62-річний чоловік розбещував її дочок 9 і 11 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини