Головна Новини Суспільство Кримінал Заманював до себе додому: під Дніпром затримали літнього чоловіка за розбещення малолітніх
commentss НОВИНИ Всі новини

Заманював до себе додому: під Дніпром затримали літнього чоловіка за розбещення малолітніх

Про те, що сталося постраждалі розповіли матері

29 вересня 2021, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області чоловік розбещував малолітніх. Про це повідомляє видання ТСН.

Заманював до себе додому: під Дніпром затримали літнього чоловіка за розбещення малолітніх

У Дніпропетровській області чоловік розбещував школярок. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в селищі Солоне. До правоохоронних органів звернулася 26-річна місцева мешканка, яка розповіла про те, що 62-річний чоловік розбещував її дочок 9 і 11 років.

За її словами, зловмисник регулярно запрошував малолітніх до себе додому, показував їм свої статеві органи й торкався ними до дітей. Про це їй розповіли самі дочки.

Правоохоронці затримали правопорушника. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку. Чоловік вчинив непристойні дії на очах 14-річної дівчини, а також схиляв її до статевого зв'язку. Постраждала втекла додому і розповіла про те, що сталося, матері. Поліцейські затримали підозрюваного на місці злочину. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в США автомобіль із людьми всередині зірвався у 120-метрову прірву. Під час поїздки дівчата, які знаходилися в салоні легковика, зрозуміли, що заїхали не туди, і вирішили розвернутися. Одна з них вийшла з машини, щоб координувати дії. Водійка не впоралася з керуванням і зірвалася у прірву. В результаті падіння дівчина вилетіла через лобове скло й отримала серйозні травми. Потерпіла була доставлена до медичного закладу. У мережі з'явилися фотографії з місця інциденту. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини