Головна Новини Суспільство Кримінал В Одесі зловмисник згвалтував жінку на очах у свого друга інваліда
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі зловмисник згвалтував жінку на очах у свого друга інваліда

Господар будинку спробував захистити потерпілу, але не зміг перешкодити

30 вересня 2021, 12:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі зловмисник зґвалтував жінку. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В Одесі зловмисник згвалтував жінку на очах у свого друга інваліда

Згвалтування в Одесі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, жінка кілька років опікувалася свого сусіда, який пересувається на інвалідному візку. У день події вона, як завжди, прийшла до нього додому.

Несподівано на жінку накинувся 24-річний товариш господаря будинку. Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Зловмисник схопив свою жертву за горло і зґвалтував. Господар будинку спробував захистити потерпілу, однак не зміг перешкодити.

Після того як жінка змогла звільнитися, вона вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу. Її крики почули перехожі, які і повідомили про інцидент в правоохоронні органи.

Правоохоронцям вдалося затримати правопорушника в сквері неподалік від місця злочину. На цей момент йому пред'явили підозру.

Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до п'яти років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Дніпропетровській області літній чоловік заманював до себе сусідських дітей. Зловмисник показував їм свої статеві органи і стосувався ними до дітей. Про те, що трапилося дізналася мати потерпілих і повідомила про це в правоохоронні органи. Поліціянти затримали підозрюваного.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Одесі посеред вулиці чоловік розбещував неповнолітню дівчину. Він здійснював непристойні дії на її очах і схиляв до статевих стосунках. Постраждала втекла додому і розповіла матері про те, що сталося. Підозрюваний був затриманий поліційними на місці злочину. Чоловікові повідомили про підозру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини