Головна Новини Суспільство Кримінал В Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку (ФОТО)

Зловмисник схиляв неповнолітню до статевого зв'язку

29 вересня 2021, 12:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі чоловік розбещував неповнолітню. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку (ФОТО)

В Одесі чоловік розбещував 14-річну дівчину. Фото: ГУНП.

Як стало відомо, інцидент стався в Малиновському районі міста. Повідомляється, що зловмисник скоїв непристойні дії на очах 14-річної дівчини. Також він схиляв її до статевого зв'язку. Постраждала втекла додому і розповіла про те, що трапилося матері.

Про інцидент стало відомо співробітникам правоохоронних органів. Їм вдалося встановити особу та затримати підозрюваного. Правопорушником виявився 40-річний місцевий житель.

На цей момент йому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За розбещення неповнолітньої чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

В Одесі чоловік посеред вулиці розбещував школярку (ФОТО) - фото 2

Фото: ГУНП.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі чоловік зґвалтував дівчину в громадському місці. Зловмисник напав на свою жертву, коли вона поверталася з роботи додому. Нападник затягнув дівчину на територію парку і там поглумився над нею. Після цього чоловік відібрав у потерпілої гроші і мобільний телефон. Про злочин стало відомо правоохоронцям. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Харківській області трагічно загинув 4-річна дитина. Жінка перебувала на пляжі своєю дитиною. У якийсь момент вона відійшла залишивши малолітнього без всякого нагляду, в результаті чого він загинув. Згідно з висновком експерта, хлопчик загинув в результаті утоплення у воді. Поліціянти пред'явили жінці підозра в скоєнні кримінального злочину. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини