Головна Новини Суспільство Кримінал В Одесі чоловік зґвалтував дівчину посеред парку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі чоловік зґвалтував дівчину посеред парку

Дівчина поверталася додому з роботи, коли на неї напав злочинець

28 вересня 2021, 13:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі зловмисник зґвалтував дівчину. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В Одесі чоловік зґвалтував дівчину посеред парку

В Одесі сталося зґвалтування. Фото: beta.nv

Як стало відомо, інцидент стався в Малиновському районі міста. Повідомляється, що 21-річна дівчина піддалася нападу злочинця, коли поверталася додому з роботи.

Зловмисник напав на свою жертву і затягнув її на територію парку, де скоїв зґвалтування. Після цього чоловік відібрав у потерпілої телефон і грошові кошти.

Про те, що трапилося стало відомо правоохоронцям. Правоохоронці змогли встановити особу та затримати підозрюваного. Ним виявився 29-річний житель Одеської області. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Кривому Розі чоловік зґвалтував свого малолітнього пасинка. Зловмисника намагалися притягти до відповідальності протягом двох років. Повідомляється, що злочинець розпивав спиртні напої зі своєю співмешканкою і подругою. Після того, як жінки пішли, він напав на малолітнього хлопчика. Також потерпілий отримав тілесні ушкодження. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Черкаській області чоловік зґвалтував свою неповнолітню пасербицю. Про те, що сталося, дізналися поліцейські. Зловмисник затриманий, йому вже оголосили підозру. Також правоохоронці зацікавилися матір'ю потерпілої. Вже встановлені дані, які можуть свідчити про злісне невиконання матір'ю обов'язків по догляду за малолітньою, що призвело до тяжких наслідків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини