Головна Новини Суспільство Кримінал У Полтавській області зниклого безвісти юнака знайшли мертвим у лісосмузі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області зниклого безвісти юнака знайшли мертвим у лісосмузі

На тілі загиблого не було виявлено слідів насильницької смерті

28 вересня 2021, 15:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Полтавській області виявили труп хлопця. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Полтавській області зниклого безвісти юнака знайшли мертвим у лісосмузі

У Полтавській області знайшли труп 19-річного хлопця. Фото: pl.npu.gov.ua

Як стало відомо, 26 вересня в правоохоронні органи надійшло повідомлення про зникнення 19-річного жителя села Шишаки. Родичі розповіли, що хлопець зник у ніч на 26 вересня.

До пошуків приєдналися працівники територіального підрозділу поліції, родичі, друзі, активісти та волонтери. Бездиханне тіло хлопця було виявлено в лісосмузі, в яру на відстані кілометра від місця проживання.

Згідно з попередніми даними, на тілі загиблого не було виявлено слідів насильницької смерті.

У поліції встановлюють всі обставини смерті юнака. Точну причину смерті повинна встановити судмедекспертиза. Відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі чоловік зґвалтував дівчину посеред парку. Постраждала поверталася додому після роботи, коли зловмисник напав на неї. Злочинець затягнув свою жертву в парк і там зґвалтував, а потім пограбував. Про те, що сталося, стало відомо правоохоронцям. Вони змогли встановити особу та затримати підозрюваного. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Черкаській області у річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті. 45-річний житель міста Городище посварився зі своєю матір'ю і пішов з дому. Він відправився до своїх друзів і розпивав з ними спиртні напої. Після цього чоловік повертався додому зі знайомою, з якою дорогою у нього виникла сварка. Жінка жорстоко вбила свого приятеля. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини