Головна Новини Суспільство Кримінал У Черкаській області в річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області в річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті

Чоловік посварився з матір'ю і пішов з дому

27 вересня 2021, 15:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Черкаській області виявили труп чоловіка. Про це повідомляє видання ТСН.

У Черкаській області в річці виявили труп чоловіка зі слідами насильницької смерті

Вбивство в Черкаській області. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в місті Городище. Повідомляється, що між 45-річним місцевим жителем і його матір'ю стався конфлікт, після якого він пішов з дому у невідомому напрямку і не повернувся.

На наступний день його бездиханне тіло було виявлено в річці. Співробітники правоохоронних органів помітили на трупі сліди насильницької смерті. На шиї виднілися сліди від удушення.

Поліціянти встановили, що після конфлікту з родичкою чоловік поїхав до знайомих, де разом з ними розпивав спиртні напої. Господиня будинку вирішила провести гостя додому, але по дорозі між ними сталася сварка, яка переросла в бійку. Жінка повалила свою жертву на підлогу, наступила ногою на горло і таким чином задушила. Після того, як стало ясно, що чоловік загинув, злочинниця скинула його тіло у воду.

Правоохоронці затримали підозрювану. Тепер їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США на вечірці застрелили футболіста. Інцидент стався під час домашньої вечірки в американському місті Солт-Лейк-Сіті. 21-річний гравець університетської ліги країни з американського футболу отримав смертельне поранення. Також була поранена одна жінка. Її госпіталізували. Стан потерпілої оцінюють як критичний. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристів. Альпіністи потрапили у сильну заметіль і запросили допомогу у рятувальників. У цей момент вони знаходилися на висоті кількох тисяч метрів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини