Головна Новини Суспільство Кримінал У Кривому Розі невідомий зґвалтував жінку посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі невідомий зґвалтував жінку посеред вулиці

Зловмисник побив свою жертву, а потім поглумився

9 вересня 2021, 18:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області жінка повідомила про зґвалтування. Про це повідомляє видання Репортер Кривий Ріг.

У Кривому Розі невідомий зґвалтував жінку посеред вулиці

Згвалтування в Кривому Розі. Фото: beta.nv.

Як стало відомо, інцидент стався в місті Кривий Ріг. Повідомляється, що в правоохоронні органи звернулася місцева жителька 1985 року народження. Вона повідомила, що її зґвалтував чоловік, який проживає в одному з сіл Криворізького району.

Прибулі на місце подій правоохоронці виявили заявницю, яка розповіла їм про те, що малознайомий їй житель криворізького району завдав їй кілька ударів в область обличчя, а потім повалив на землю і поглумився.

Правоохоронцям вдалося встановити особу та затримати підозрюваного у злочині. Своєю чергою він стверджував, що не причетний до правопорушення і що знаходився в цей час вдома.

В той самий час свідок стверджує, що бачила, як потерпіла без одягу бігла з боку стадіону. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Житомирі зловмисник жорстоко вбив жінку і дитину. Злочинець простежив за своєю жертвою і скориставшись тим, що вхідні двері були не зачинені, проник в її житло. Правопорушник вбив своїх жертв, а потім влаштував пожежу в приміщенні. Після цього він намагався втекти з місця подій, проте був затриманий правоохоронцями. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Львові чоловік вчинив сексуальний злочин щодо свого знайомого. Зловмисник запропонував своїй жертві відправиться до нього додому і той погодився. Там злочинець напав на свого гостя і зґвалтував. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини