Головна Новини Суспільство Кримінал У Кривому Розі чоловік зґвалтував свого малолітнього пасинка: поліцейські викрили злочин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі чоловік зґвалтував свого малолітнього пасинка: поліцейські викрили злочин

На суді підозрюваний не визнавав свою провину

21 вересня 2021, 16:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області судили насильника. Про це повідомляє видання 24-канал.

У Кривому Розі чоловік зґвалтував свого малолітнього пасинка: поліцейські викрили злочин

У Кривому Розі чоловік зґвалтував свого пасинка. Фото: "Дивись.info"

Як стало відомо, інцидент стався у 2019 році в місті Кривий Ріг. З того часу чоловіка намагалися притягти до відповідальності.

Згідно з даними правоохоронних органів, злочин сталося у гуртожитку Металургійного району міста. Зловмисник зі своєю співмешканкою і подругою розпивали спиртні напої. Коли жінки пішли, чоловік напав на свого 8-річного пасинка і поглумився з нього. Хлопчик також отримав легкі тілесні ушкодження.

На суді підозрюваний не визнавав свою провину, проте у правоохоронців виявилося достатньо доказів, щоб той був покараний. Суд визнав чоловіка винним.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Черкаській області чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку. Про інцидент дізналися у правоохоронних органах. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. Мати постраждалої також може бути притягнута до відповідальності, оскільки слідство встановило дані, які можуть свідчити про злісне невиконання матір'ю обов'язків по догляду за малолітньою, що призвело до тяжких наслідків. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат. Своїх жертв злочинець шукав у соціальних мережах. Для цього він маскувався під юнака. Чоловік втирався у довіру до дівчат, а потім просив прислати йому свої інтимні фотографії. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини