Головна Новини Суспільство Кримінал У Черкаській області чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкаській області чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку

Слідство зацікавилося і матір'ю дитини

17 вересня 2021, 14:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Черкаській області чоловік зґвалтував малолітню. Про це повідомляє пресслужба прокуратури в Черкаській області.

У Черкаській області чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку

Зґвалтування малолітньої. Фото: прокуратура Черкаської області

Про те, що трапилося дізналися в правоохоронних органах. Повідомляється, що згідно з даними слідства, чоловік зґвалтував свою 12-річну падчерку. На цей момент правоохоронці вже затримали підозрюваного і пред'явили йому підозру у скоєнні кримінального злочину.

В той самий час, слідством встановлені дані, які можуть свідчити про злісне невиконанні матір'ю обов'язків по догляду за малолітньою, що призвело до тяжких наслідків. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат. Зловмисник, маскуючись під виглядом юнака, знайомився зі своїми жертвами в соціальних мережах. Увійшовши до них у довіру, просив надіслати фотографії інтимного характеру. Якщо дівчата погоджувалися, то зловмисник починав шантажувати їх тим, що поширить зображення. Під погрозами оприлюднення фотографій злочинець примушував своїх жертв до особистої зустрічі та ґвалтував. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Львові чоловік поглумився над своїм приятелем. Злочинець був знайомий із жертвою не так давно. Під час зустрічі знайомі розпивали спиртні напої, а потім відправилися додому до зловмисника. Там він напав на свого товариша і зґвалтував. Про інцидент потерпілий заявив у правоохоронні органи. Насильник в цьому час переховувався від правосуддя. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Елена

17 вересня 2021, 15:25

Я в шоке, куда катится мир. Как можно было в статье написать "Преступник был знаком со сваей жертвой не так давно" СВАЕЙ, КАРЛ. Просто немыслимо...


Новини