Головна Новини Суспільство Кримінал Маскувався під юнака: в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

Маскувався під юнака: в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат

Зловмисник здійснював свої злочини протягом кількох років

16 вересня 2021, 15:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі чоловік ґвалтував дівчат. Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Маскувався під юнака: в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчат

Фото: ГУНП

В ході досудового розслідування співробітники правоохоронних органів встановили, що місцевий житель протягом кількох років як юнак знайомився в соціальних мережах із неповнолітніми та малолітніми дівчатами. Втершись до них у довіру, зловмисник просив вислати йому фотографії інтимного характеру.

Якщо жертва погоджувалася, то чоловік дзвонив їй і представлявся працівником органу, який нібито контролює поширення порнографічного контенту в інтернеті. Під погрозами оприлюднення знімків зловмисник пропонував потерпілим зустрітися. Через страх осуду з боку родичів і друзів дівчата погоджувалися на умови злочинця.

Під час зустрічі під дією фізичного і психологічного насильства чоловік вступав з ними в інтимний зв'язок. Іноді зловмисник знімав усе це на телефон.

Як стало відомо, жертвами зловмисника стали 10 дівчат. Вісім з них не досягли 14-річного віку. Зараз підозрюваний чоловік затриманий. Йому може загрожувати покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню у громадському місці. В одному з розважальних закладів району місцевий житель вступив у статевий контакт з 13-річною дівчиною. Матір постраждалої повідомила про інцидент у правоохоронні органи. Зараз підозрюваний затриманий. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Львові злочинець скоїв зґвалтування свого товариша. Чоловік заманив його до себе додому, де напав на нього і поглумився. Про інцидент постраждалий повідомив у поліцію. Детальніше про це читайте у нашій статті



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини