Головна Новини Суспільство Кримінал У Дніпрі вкрали понад 13 тонн гумдопомоги, що призначалася для ЗСУ та жертв російської агресії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі вкрали понад 13 тонн гумдопомоги, що призначалася для ЗСУ та жертв російської агресії (ВІДЕО)

Наразі встановлюються всі причетні до злочину особи

17 червня 2022, 18:00 comments1167
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпрі вкрали понад 13 тонн гумдопомоги, що призначалася для ЗСУ та жертв російської агресії (ВІДЕО)

Повінь в Індонезії. Ілюстрація: Pixabay

Поліцейські затримали учасників злочинного угруповання, які вкрали гуманітарну допомогу на 1 мільйон 350 тисяч гривень. Про це повідомляється на офіційній сторінці поліції Дніпропетровської області у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, у місті Дніпро двох місцевих жителів було затримано при спробі продати гуманітарну допомогу, призначену для військових та жертв російської агресії.

"16 червня пройшли обшуки, в ході яких за місцем проживання фігурантів, вантажним та легковим автомобілями, а також у складському приміщенні в м. Кам'янське, були виявлені консерви та харчові продукти загальною вагою понад 13 тонн, призначені для надання гуманітарної допомоги.", — повідомили в поліції.

На даний момент за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Призначено додаткові обшуки, проводиться збір доказів та встановлюються всі причетні до злочину особи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що візовий режим із РФ: чому це хрест на "російському світі" в Україні – чому зважилися лише зараз. Введення візового режиму з Росією — рішення правильне, але перезрілі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що російський шпигун хотів проникнути до Гаазького суду : що відомо. Військовий агент Росії подав заявку на стажування у Міжнародному кримінальному суді. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що тисячі російських олігархів збираються тікати з Росії, щоб не втратити свої гроші. У Росії вже близько 15 тис. олігархів мають намір виїхати з країни. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Мінкультури відреагували на заяву про Євробачення. Україна вимагає переговорів щодо місця проведення Євробачення 2023 року. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини