Головна Новини Суспільство Кримінал Судити Путіна. В інтернеті набирає популярність нова петиція
commentss НОВИНИ Всі новини

Судити Путіна. В інтернеті набирає популярність нова петиція

Петиція - це можливість показати гостру проблему, яку необхідно вирішити.

28 серпня 2022, 05:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На найбільшому порталі просування петицій Avaaz, створено нове звернення до міжнародної спільноти. Так у ньому повідомляється, що для вчинків Путіна може існувати тільки суд, а саме трибунал за зразком Нюрнберзького, коли судили за воєнні злочини проти людства керівників нацистської Німеччини.

Судити Путіна. В інтернеті набирає популярність нова петиція

В інтернеті набирає популярність петиція про трибунал для Путіна. Фото з відкритих джерел

Ініціативу створити спеціальний суд для Путіна подав Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Окрім українського МЗС за створення трибуналу для лідера Російської Федерації виступають і міжнародні організації, серед яких ПАРЄ, Європарламент, НАТО та інші.

Сама петиція була створена в березні, за кілька тижнів після початку російського вторгнення на територію України. Станом на кінець серпня петиція вже назбирала понад 1,8 млн підписів. Якщо є можливість підписати петицію, то це можна зробити тут.

Українське МЗС зазначає, що влада Росії вимагає зняти петицію з сайту організації петицій Avaaz.

Раніше видання "Коментарі" розповідало, що українські військові записали відеозвернення в якому просять допомогти у поширені петиції, яка пов’язана з веганськими чи вегетаріанськими сухими пайками.

Також, портал "Коментарі" писав про звернення Верховної Ради України до Генасамблеї ООН для створення механізмів для притягнення до скоєних злочинів соратників лідера Російської Федерації та й самого Володимира Путіна.

Також не пропустіть текст порталу "Коментарі" про петицію, яка заборонить російським артистам проводити концерти в Україні. Петицію створив український шоумен та ведучий Ігор Кондратюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини