Головна Новини Суспільство права людини Українські військові просять підписати петицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові просять підписати петицію

Чергова петиція набирає популярності. Українські військові звернулись до всіх кого вони захищають про підтримку.

27 серпня 2022, 18:05 comments2128
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На сайті президента 23 червня з’явилась петиція про розширення меню для військових, а саме включення рослинних альтернатив. Станом на 27 серпня було зібрано понад 9 тис. голосів з 25 тис. необхідних.

Українські військові просять підписати петицію

Українські військові просять підписати петицію. Фото з відкритих джерел

Для поширення петиції та донесення проблем у харчуванні для веганів та вегетаріанців у лавах ЗСУ українські військові спільно з ГО "Відкриті Клітки" записали ролик. У відео вони розповідають чому важливо підтримати петицію "Про введення вегетаріанських та веганських сухих пайків для Збройних Сил України".

У зверненні українські військові говорять, що їм доводиться стикатись з порушеннями свого ментального та фізичного стану, а також відмовлятись від своїх принципів ризикуючи здоров’ям

Раніше я слідував веганству за станом здоров’я, але через неможливість волонтерам доставляти посилки на нуль довелось від цього відмовитись. Споживання м’яса, ще й після довгої перерви, дуже негативно впливає на моє самопочуття. Це складно фізично і морально.  – говорить військовий з позивним "Юзеф".

Інші ж просто просять про можливість обирати рослинне:

Немає змоги роздобути веганську їжу, тому доводиться харчуватись сухпаями. Ми просто хочемо мати можливість обирати рослинне. Ми хочемо зберегти свої етичні цінності, захищаючи Україну – військова з позивним "Мавка".

У підсумку українські військові просять підписати та поширити петицію:

Нам життєво необхідно щоб ви нас почули. Тому я прошу підписати петицію, поділитись з друзями і подругами, і підтримати воїнів і воїнок ЗСУ – військовий Арсен з позивним "Веган".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про  петицію, яка має на меті скасувати заборону виїзду чоловіків за кордон.

Також "Коментарі" писали про петицію, яка зобов’яже складати іспити для отримання українського громадянства.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

31 серпня 2022, 23:36

Круте відео. Переглянув і пішов підписувати. Сподіваюсь це допоможе військовим ще краще перемагати росіян!

Марія

31 серпня 2022, 13:30

украинец, вони захищають Уркаїну і мають право на гідне харчування і ставлення до них. Вам має бути соромно за такий коментар, але ви напевне москаль, бо нормальний українець послуговується європейськими прогресивними цінностями, а не гомофобними та агресивними. І українець точно не буде зневажати військових, які захищають його дупу.

Марія

31 серпня 2022, 13:27

Я теж веганка і служу в ЗСУ. Без сухпаїв дуже важко на передку. Веганських нема, постійно або ннедоїдаю, або запасаюся чимось, що купила раніше. Добре що посестри і побратими допомагають, але так не може тривати. Усі військові мають харчуватися повноцінно, відповідно до своїх потреб, адже ми захищаємо державу і маємо право на допомогу від неї і від наш громадян і громадянок

украинец

27 серпня 2022, 18:53

И особые условия для пи да ров и трансгендеров. Чем эти веганы лучше?

ККК

27 серпня 2022, 18:01

Что за тупые животные пишут эти петиции?! Траву жрите вегетарианцы безмозглые, пока лето и сеном запасайтесь!


Новини