Головна Новини Суспільство Кримінал Суд виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук'яненко (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук'яненко (ОНОВЛЕНО)

Отримати покарання не завадила спроба суїциду обвинуваченого в залі суду

20 січня 2021, 17:06 comments4169
Поділіться публікацією:

Роздільнянський суд Одеської області оголосив вирок 22-річному Миколі Тарасову, обвинуваченому у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко. Суд засудив чоловіка до 15 років тюремного ув'язнення, передає ТСН.

Суд виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук'яненко (ОНОВЛЕНО)

Суд виніс вирок убивці 11-річної Даші Лук'яненко - фото з відкритих джерел

Крім того, він повинен буде виплатити потерпілій стороні 800 тисяч гривень компенсації моральних та матеріальних збитків (в цивільному позові, заяви в рамках кримінального процесу, була сума 100 млн грн). Адвокат потерпілих заявив, що ці гроші будуть передані дітям-сиротам.

Повідомляється, що вирок зачитувався декілька годин, а передувала йому спроба Миколи Тарасова накласти на себе руки прямо в судовій залі. Чоловік дочекався, поки в приміщення увійдуть представники засобів масової інформації, і заявивши про свою невинуватість, почав різати собі шию гострим предметом.

Нагадаємо, що Миколу Тарасова звинуватили у звірячому вбивстві неповнолітньої Даші Лук'яненко, а також в згвалтуванні, викраданні дитини та нарузі над тілом. Трагедія сталася 13 червня 2019 року в селищі міського типу Іванівка Одеської області. Дівчинку, яка зникла по дорозі додому, сотні людей шукали близько тижня. В результаті тіло Даші було виявлено у вигрібній ямі біля будинку Тарасова.

Суд виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук'яненко (ОНОВЛЕНО) - фото 2

Перші судові засідання розпочалися взимку 2020 року. Вони не завжди йшли гладко, деякі з адвокатів Тарасова відмовлялися від його захисту або не були на засідання вчасно. І все ж сім'я загиблої Даші продовжувала домагатися справедливого покарання.

До слова, сторона звинувачення вимагала для Миколи Тарасова довічного ув'язнення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Луцький міськрайонний суд Волинської області продовжив термін утримання під вартою Максима Кривоша, який підозрюється в захопленні автобуса з пасажирами в Луцьку. Як повідомили в прес-службі суду, луцький терорист буде перебувати в СІЗО до 2 лютого 2021 включно.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Григорий

22 січня 2021, 19:25

Flyer, его нужно кастрировать паяльной лампой или газовым резаком!

Григорий

22 січня 2021, 19:23

Я ПОВЕРЮ В СПРАВЕДЛИВОСТЬ ТОЛЬКО ТОГДА, КОГДА У ЭТОГО КОЗЛА БУДЕТ ОЧКО ВЫВЕРНУТО НАИЗНАНКУ, КОГДА ЭТОТ КОЗЁЛ БУДЕТ ХОДИТЬ ПОД СЕБЯ СОБСТВЕННЫМИ ВНУТРЕННОСТЯМИ И ЕЖЕСЕКУНДНО МЕЧТАТЬ О СМЕРТИ!

Flyer

20 січня 2021, 19:26

а кастрація виродка - де?


Новини