Головна Новини Суспільство Кримінал Суд розглянув апеляційну скаргу Тищенка: яке рішення прийняли по народному депутату
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд розглянув апеляційну скаргу Тищенка: яке рішення прийняли по народному депутату

Народний депутат Микола Тищенко залишиться під домашнім арештом до 23 серпня 2024 року.

3 липня 2024, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд розглянув скаргу народного депутата Миколу Тищенка щодо зміни запобіжного заходу. За рішенням суду, апеляція Тищенка була відхилена і нардеп буде відбувати під цілодобовим домашнім арештом.

Суд розглянув апеляційну скаргу Тищенка: яке рішення прийняли по народному депутату

Народний депутат Микола Тищенко. Фото з відкритих джерел

Київський апеляційний суд опублікував заяву щодо народного депутата України, який підозрюється у незаконному позбавленні волі військовослужбовця у Дніпрі. В заяві не названо ім’я депутата, однак саме Микола Тищенко нещодавно потрапив у скандал в Дніпрі, який пов’язаний з військовим, а також отримав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

"За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 червня 2024 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення", — повідомив Київський апеляційний суд.

Згідно з рішенням Тищенко перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 23 серпня 2024 року. Винятками запобіжного заходу може стати надання медичної допомоги та рух підозрюваного до укриття при надзвичайних ситуаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про деталі обшуку у квартирі Миколи Тищенка. В мережу потрапило відео, де народний депутат розбиває об стіл свій мобільний телефон. Крім того, в помешканні Тищенка знайшли пакунки з грошима. Під час оголошення запобіжного заходу Тищенко розповів, чи готовий скласти свій депутатський мандат.

Також "Коментарі" писали про те, що у Зеленського прокоментували скандал з Миколою Тищенком, який підозрюється в незаконному позбавленні волі військового у Дніпрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хунта

3 липня 2024, 14:41

щей таке в коли бувае


Новини