Головна Новини Суспільство Кримінал Скільки коштує показати середній палець поліцейському: суд оштрафував мешканця Львівщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштує показати середній палець поліцейському: суд оштрафував мешканця Львівщини

Суд виніс вирок чоловіку, який показував непристойний жест (фак) у бік патрульного автомобіля поліцейських.

25 березня 2024, 09:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Миколаївський районний суд Львівської області покарав чоловіка, який показав середній палець поліцейському. Суд визнав мешканця Львівщини винним у дрібному хуліганстві та покарав його за фак поліцейському мінімальним штрафом – 51 гривня.

Скільки коштує показати середній палець поліцейському: суд оштрафував мешканця Львівщини

Середній палець (фак). Фото ілюстративне

У постанові суду детально описано ситуацію, яка трапилась 9 лютого на зупинці в селі Київець Львівської області. Чоловік перебуваючи в авто відкрив двері та показав непристойний жест у бік патрульної машини поліції, що проїжджала повз.

Сам обвинувачений не визнав провину та наполягав, що не показував фак поліції.

"Показував середній палець сусідові, а не працівникам поліції", — заявив у суді чоловік.

18 березня відбувся суд, який розглянув інцидент з показом середнього пальця поліцейському. Суддя Володимир Павлів виніс вирок у якому оштрафував чоловіка на 51 гривню за непристойний жест. Крім того, обвинувачений зобов’язаний сплатити 605,5 гривень судового збору. На рішення суду чоловік може подати апеляцію.

Середній палець, або фак – це непристойний жест, який служить прямою образою або грубою вимогою дати спокій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Львівщині суд оштрафував школяра за мем про вчительку. Вчителька заявила, що 13-річний учень створив мем, який ображає її честь та гідність, тому звернулась зі скаргою до поліції. На батьків школяра склали адміністративне порушення щодо неналежного виконання їх батьківських обов’язків.

Також "Коментарі" писали, що у Фінляндії чоловіка покарали за "символ миру", який він встановив перед російський посольством на знак підтримки України у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини