Головна Новини Суспільство Кримінал Президент запропонував обміняти Медведчука на українців, які перебувають в полоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент запропонував обміняти Медведчука на українців, які перебувають в полоні

Нардепа Медведчука, що перебуває під слідством, затримали правоохоронці

13 квітня 2022, 08:48
Поділіться публікацією:

12 квітня працівники Служби безпеки затримали Віктора Медведчука. Фото олігарха, що перебуває під слідством, в кайданках і камуфляжі облетіло всі соцмережі. Прокоментував затримання Володимир Зеленський під час відеозвернення.

Президент запропонував обміняти Медведчука на українців, які перебувають в полоні

Затриманий нардеп, фото Офісу президента

"Символічно, що в День космонавтики був затриманий Медведчук. Він ховався 48 днів, а ж ось нарешті вирішив спробувати втекти за межі нашої держави. Вважаю особливо цинічним з його боку використовувати військовий камуфляж, намагався так замаскуватися. Якщо Медведчук сам обрав для себе військову форму він підпадає під правила воєнного часу. Пропоную рф обміняти цього вашого хлопця на українських хлопців і дівчат, які перебувають в російському полоні. Важливо, щоб наші правоохоронні органи і військові також розглянули таку можливість", — наголосив президент, зазначаючи, що навіть колишнього олігарха затримано, а тому російським злочинцям не сховатися від правосуддя та покарання за їх численні злочини проти українців.

Також голова держави наголосив, що світ має реагувати превентивно, з огляду на факт застосування хімічної речовини проти захисників Маріуполя, бо після застосування російською армією зброї масово ураження, реакція світу вже нічого не змінить і буде виглядати лише як приниження для демократичного світу.

"Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема, слідчим і контррозвідникам української спецслужби, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі", — зазначив голова СБУ Іван Баканов.

Раніше ми повідомляли, що стало відомо про затримання олігарха і народного депутата України від "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука.

Як повідомляв портал, на території України правоохоронці продовжують затримувати диверсантів, що працюють на ворога. Завербовані зобов'язуються передавати російським окупантам пересування українських військ, кількість та місцерозташування позицій територіальної оборони тощо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини