Головна Новини Суспільство події СБУ затримала Віктора Медведчука: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала Віктора Медведчука: подробиці

Про затримання Медведчука повідомив Володимир Зеленський

12 квітня 2022, 21:48 comments3323
Поділіться публікацією:

Народного депутата України від "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука затримали. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, пишуть "Коментарі" з посиланням на Instagram-сторінку глави держави.

СБУ затримала Віктора Медведчука: подробиці

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

Президент повідомив, що операцію провела СБУ. Також він опублікував фото проросійського політика в наручниках. Більше деталей президент Зеленський пообіцяв повідомити пізніше.

"Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом", — повідомив президент України.

Відомо, що політик, якого підозрюють у держзраді, зник зі свого будинку у Києві під час бойових дій в Україні, де він знаходився під домашнім арештом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Оксана Марченко покинула Україну. Відома тележурналістка Оксана Марченко, яка є дружиною народного депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, поспішно залишила українську територію. Про це повідомляє "Обозреватель". Видання розмістило відеоролик, що це підтверджує. В інформації наголошується, що Оксана Марченко попрямувала до сусідньої Білорусі на автомобілі. Це сталося близько 19:00 вчора ввечері, 18 лютого. Тележурналістка та дружина Віктора Медведчука здійснила перетин державного кордону нашої країни, скориставшись пропускним пунктом на території Чернігівського регіону поряд із Білоруссю. Супроводжували її кілька чоловіків, мабуть, особиста охорона. Дві легкові іномарки перед в'їздом на білоруську територію ретельно оглянули прикордонники. За інформацією ЗМІ, дружина Медведчука поїхала до Білорусі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини