Головна Новини Суспільство події Оксана Марченко покинула Україну: куди втекла дружина Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Оксана Марченко покинула Україну: куди втекла дружина Медведчука

Дружина Медведчука поїхала до Білорусі

19 лютого 2022, 11:30 comments2167
Поділіться публікацією:

Відома тележурналістка Оксана Марченко, яка є дружиною народного депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, поспішно залишила українську територію. Про це повідомляє "Обозреватель". Видання розмістило відеоролик, що це підтверджує.

Оксана Марченко покинула Україну: куди втекла дружина Медведчука

Оксана Марченко (фото з відкритих джерел)

В інформації наголошується, що Оксана Марченко попрямувала до сусідньої Білорусі на автомобілі. Це сталося близько 19:00 вчора ввечері, 18 лютого.

Тележурналістка та дружина Віктора Медведчука здійснила перетин державного кордону нашої країни, скориставшись пропускним пунктом на території Чернігівського регіону поряд із Білоруссю. Супроводжували її кілька чоловіків, мабуть, особиста охорона. Дві легкові іномарки перед в'їздом на білоруську територію ретельно оглянули прикордонники.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що Кравчук відреагував на запровадження санкцій проти Медведчука й Оксани Марченко. Перший президент України та голова української делегації у мінській ТКГ Леонід Кравчук прокоментував запровадження санкцій РНБО проти нардепа Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Він нагадав, що Україна перебуває у стані війни. За його словами, він має дуже чітку позицію щодо санкцій. Кравчук сказав, що насамперед відштовхується від того факту, що в Україні триває війна.

Перший президент зазначив, що всі дії влади, законів і посадових осіб необхідно розглядати через призму того факту, що Україна перебуває у стані війни. Він сказав, що норми, корупція та спроби нашкодити державі мають каратися законними методами. За його словами, в Україні має бути диктатура закону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини