Головна Новини Суспільство Кримінал Правоохоронці затримали екс-нардепа: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці затримали екс-нардепа: що відомо

Затриманому буде оголошено підозру в отриманні неправомірної винагороди

12 липня 2022, 16:40
Поділіться публікацією:

12 липня правоохоронці затримали екс-нардепа ІІІ скликання в Києві, коли той отримав частину суми неправомірної вигоди. Про це повідомляють в прес-службі Офісу Генерального прокурора.

Правоохоронці затримали екс-нардепа: що відомо

фото Офісу генпрокурора

Повідомляється, що колишній депутат вимагав у працівника підприємства гроші в сумі 10 тис доларів США. За неправомірну винагороду екс-нардеп обіцяв посприяти, щоб столичні судді винесли "вірне" рішення на користь підприємства. Мова йде про цивільну справу, яку розглядають судді райсуду столиці.

Затриманий також переконував представника підприємства, що має вплив й на апеляційний суд. На момент затримання чоловік отримав 92 500 грн. Чоловіку повідомлять про підозру. Наразі в Офісі генпрокурора наголосили, що він затриманий за фактом вимагання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення суддями (частина 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування проводять працівники Голосіївського управління поліції разом зі співробітниками управління стратегічних розслідувань.

Як писав портал, серед агентів Кремля виявився нардеп Андрій Деркач. В СБУ розповіли плани росії скинути українську владу. Ворожі агенти мали сприяти російському керівництву в окупації території нашої держави. Слідчі з'ясували, що нардеп мав завдання щодо контролю над новоствореними приватними охоронними підприємствами у різних областях.

Також ми писали, що екс-нардепа підозрюють в фінансуванні бойовиків "ДНР". Колишній політик активно займався бізнесом й після анексії півострова та окупації частини території України продовжив підприємницьку діяльність. Чоловік платив податки на користь бойовиків псевдореспубліки так званої "ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини