Головна Новини Суспільство Кримінал "Обіцяв навчити бойовим мистецтвам": в Запоріжжі пенсіонера підозрюють в розрощення дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

"Обіцяв навчити бойовим мистецтвам": в Запоріжжі пенсіонера підозрюють в розрощення дитини

Зловмисник заманив до себе додому школяра

17 серпня 2021, 18:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запоріжжі пенсіонер заманив до себе додому малолітнього, а потім знущався з нього. Про це повідомляє пресслужба прокуратури в Запорізькій області.

"Обіцяв навчити бойовим мистецтвам": в Запоріжжі пенсіонера підозрюють в розрощення дитини

У Запоріжжі пенсіонера підозрюють у розбещенні 11-річного хлопчика. Фото: з відкритих джерел

Згідно з даними слідства, 67-річний житель міста Запоріжжя під виглядом навчання бойовим мистецтвам, запросив до себе додому 11-річного хлопчика. Потерпілий погодився. Перебуваючи вдома у себе вдома, зловмисник вчинив розпусні дії щодо малолітньої особи.

Про інцидент дізналися співробітники поліції. Їм вдалося затримати підозрюваного у злочині. На цей момент проводиться досудове розслідування. Порушнику обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Запорізькій області в дитячому таборі вожатий фотографував статеві органи дитини на телефон. Повідомляється, що інцидент стався в курортному місті Бердянськ. До правоохоронних органів звернулася жінка, яка розповіла про те, що в дитячому таборі 18-річний вожатий здійснював розпусні дії відносно її дочки. Правоохоронці затримали підозрюваного. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Луганській області чоловік затягнув до себе у квартиру дитини, якого побачив у під'їзді. Перебуваючи вдома, зловмисник зґвалтував маленьку дівчинку, а потім наказав повертатися додому і нікому не розповідати про те, що трапилося. Співробітники поліції затримали 48-річного підозрюваного. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини