Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області в дитячому таборі вожатий фотографував статеві органи дитини на телефон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області в дитячому таборі вожатий фотографував статеві органи дитини на телефон (ФОТО)

Постраждалій дівчинці 10 років

13 серпня 2021, 19:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У дитячому таборі курортного міста Бердянськ 18-річний вожатий чіпав і знімав на телефон статеві органи 10-річної дівчинки, поки та спала. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Запорізької області.

У Запорізькій області в дитячому таборі вожатий фотографував статеві органи дитини на телефон (ФОТО)

У бердянському таборі вожатий розбещував малолітніх. Фото з відкритих джерел

У поліцію звернулася мати потерпілої дівчинки і повідомила про те, що вожатий здійснював розпусні дії відносно її 10-річної дочки. За даною заявою негайно почалася перевірка. Незабаром на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Під час розмови з психологами потерпіла розповіла, що в той день в кімнату, де спала дівчинки і троє її сусідок, увійшов вожатий. Переконавшись, що всі діти сплять, хлопець підійшов до своєї жертви і зняв з неї нижню білизну. Потім він чіпав статеві органи дитини, але і цього йому здалося мало. Зловмисник дістав телефон і почав знімати свої дії на відео.

Відомо, що 18-річного вожатого затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому було обрано запобіжний прісеченія у вигляді утримання під вартою. За скоєний злочин молодому хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

На даний момент тривають слідчі дії. Відомо, що зараз також вирішує питання про повідомленні про підозру і обрання запобіжного заходу.

У Запорізькій області в дитячому таборі вожатий фотографував статеві органи дитини на телефон (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Дніпропетровській області чоловік згвалтував підлітка посеред вулиці. Про те, що трапилося правоохоронцям розповів батько потерпілого. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в Луганській області чоловік згвалтував сусідського дитини. Після зґвалтування чоловік наказав своїй жертві мовчати. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини