Головна Новини Суспільство Кримінал На Волині арештували дівчину, яка підозрюється у торгівлі неповнолітніми для секс-рабства
commentss НОВИНИ Всі новини

На Волині арештували дівчину, яка підозрюється у торгівлі неповнолітніми для секс-рабства

Жінка, яку підозрюють у торгівлі людьми, може отримати 15 років в'язниці. Правоохоронці затримали зловмисницю під час спроби вивезти 14-річну дівчину з України.

22 квітня 2024, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

23-річну дівчину з Волині взяли під варту з підозрою про торгівлю людьми. За попередніми даними підозрювана перенаправляла за кордон неповнолітніх українських дівчат для сексуального рабства. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву пресслужби Волинської обласної прокуратури.

На Волині арештували дівчину, яка підозрюється у торгівлі неповнолітніми для секс-рабства

Затримання підозрюваної у торгівлі людьми. Фото: Волинська прокуратура

За даними слідства Володимирської прокуратури Волинської області 23-річна дівчина з міста Ківерці через соціальну мережу Instagram пропонувала неповнолітнім дівчатам відпочинок за кордоном. Однак при приїзді в іншу країну у дівчат забирали паспорт та змушували надавати сексуальні послуги.

Зокрема, місцева прокуратура вказує, що дівчина мала спільника в Італії, а у грудні 2023 року на таку "поїздку" підозрювана вмовила неповнолітню 17-річну волинянку.

Зловмисницю затримали правоохоронці під час спроби перетину у міжнародному пункті пропуску "Устилуг-Зосін" 13 квітня 2024 року. Виявилось, що підозрювана мала на меті вивезти з України 14-річну дівчинку, ймовірно, для надання сексуальних послуг.

"23-річній жительці міста Ківерці Луцького району повідомлено про підозру у торгівлі людьми, вчиненій за попередньою змовою групою осіб щодо неповнолітньої та малолітньої", — йдеться в заяві прокуратури Волинської області.

За статями Кримінального кодексу України по яких проходить жінка, у випадку доведення її провини, їй загрожує до 15 років в'язниці. Наразі суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а особу спільника з Італії встановлює слідство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки коштує в Україні показати середній палець поліцейському.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який відрізав голову батьку, а потім показував її на Youtube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини