Головна Новини Суспільство Кримінал Чоловік відрізав голову батьку, а потім показував її на Youtube
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік відрізав голову батьку, а потім показував її на Youtube

Прихильник конспірологічних теорій змов у США вирішив вбити власного батька, якого назвав "зрадником країни" та закликав до повстання американців.

31 січня 2024, 17:00 comments1418
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У США поліція схопила 33-річного чоловіка в Пенсильванії, які відрізав голову своєму батьку, а потім транслював її в мережі. Згодом платформа Youtube видалила жахливе відео. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NY Post.

Чоловік відрізав голову батьку, а потім показував її на Youtube

Чоловік на відео у якому розповів про вбивство. Фото з відкритих джерел

Поліція отримала дзвінок у якому говорилось про обезголовленого батька. Коли ж патруль приїхав на місце виклику, то офіцери знайшли останки чоловіка у ванній кімнаті. Згодом поліцейським вдалось затримати підозрюваного за дві години їзди від будинку жертви. Вважається, що це молодший син вбитого.

В опублікованому 14-хвилинному відео чоловік продемонстрував голову в закривавленому поліетиленовому пакеті та заявив, що вона належить "федеральному службовцю зі стажем роботи понад 20 років і моєму батькові" та додав, що "тепер він буде вічність у пеклі як зрадник своєї країни".

Далі чоловік почав висловлювання конспірологічні теорії проти уряду відповідно до теорій змови QAnon, Він заявив, що є командиром американської мережі збройних формувань, яка виступає проти мігрантів, адміністрації Байдена, спільноти LBGTQ, Black Lives Matter та закликав до вбивства агентів ФБР, маршалів США, федеральних суддів, офіцерів прикордонної служби та інших "за зраду своєї країни".

QAnon — це рух, який об'єднує прихильників поширеної в США конспірологічної теорії, згідно з якою Дональд Трамп збирається викрити схему сексуальної експлуатації маленьких дітей, до якої причетні лідери Демократичної партії, що поклоняються Сатані, а також багато інших американських знаменитостей. Згодом до цього руху почали додаватись й інші конспірологічні теорії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жінка в Японії влаштувала різанину у поїзді.

Також "Коментарі" писали, що до рейтингу найбільш злочинних міст Східної Європи потрапило п'ять міст з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини