Головна Новини Суспільство Кримінал Жінка в Японії влаштувала різанину у поїзді
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка в Японії влаштувала різанину у поїзді

У Японії жінка з ножем несподівано напала на пасажирів у поїзді.

8 січня 2024, 17:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поліція заарештувала жінку, яка завдала кількох ножових поранень пасажирам у поїзді, що рухався на токійській кільцевій лінії Яманоте. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Japan Times.

Жінка в Японії влаштувала різанину у поїзді

Кадр з японського фільму "Королівська битва"

3 січня близько 11 години вечора 20-річна дівчина у поїзді дістала з сумки ніж довжиною 15 сантиметрів та почала різанину у поїзді. Щонайменше четверо чоловіків віком від 30 до 60 років отримали різні поранення рук, спини та боків під час нападу.

У відповідь на агресію японки пасажири натиснули кнопку екстреної допомоги, а коли поїзд прибув на найближчу станцію, співробітник залізниці викликав поліцію. Поки поліція була в дорозі, пасажири змогли обеззброїти жінку, а згодом передали її правоохоронцям, які прибули на місце інциденту.

Поліція виявила, що жінка мала ще один ніж у сумці та заявляла, що хотіла "вбивати людей". Японські полісмени вилучили ножі та встановлюють особу жінки, яку затримали за замахом на вбивство.

Подібні злочини є рідкістю в Японії, де діють суворі закони щодо контролю над зброєю. По всій країні фіксується лише кілька подібних випадків. Востаннє велика різанина з жертвами в Японії сталась у 2008 році. Тоді чоловік організував автомобільну аварію, напав з ножем та вбив сімох людей, а ще 10 отримали поранення. Вбивцю засудили до смертної кари та стратили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії чоловік хотів вбити таргана, але підірвав свою квартиру

Також "Коментарі" писали про злодія, який намагався ошукати 70-річного чоловіка на 1,3 млн гривень, але потрапив у пастку пенсіонера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини