Головна Новини Суспільство Кримінал Злодій намагався ошукати 70-річного чоловіка на 1,3 млн гривень, але потрапив у пастку пенсіонера
commentss НОВИНИ Всі новини

Злодій намагався ошукати 70-річного чоловіка на 1,3 млн гривень, але потрапив у пастку пенсіонера

У Польщі пенсіонер зумів спіймати злодія, який хотів ошукати його на велику суму грошей.

8 листопада 2023, 17:55 comments1224
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Незвичний інцидент стався у польському місті Новий Тарг. 70-річний чоловік замість того, щоб потрапити на гачок шахраю, разом з поліцією влаштував йому пастку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс TVN24.

Злодій намагався ошукати 70-річного чоловіка на 1,3 млн гривень, але потрапив у пастку пенсіонера

Злодій намагався ошукати 70-річного чоловіка. Фото з відкритих джерел

У кінці жовтня польський пенсіонер отримав телефонний дзвінок з невідомого номера. Той, хто телефонував назвався одним з членів його сім'ї та розповів, що нібито збив жінку і тепер потребує 150 тис. злотих (1,3 млн гривень).

Після цього 70-річний чоловік викликав поліцію та розповів про дзвінок. Чоловік разом з поліцією організували пастку, а потім пенсіонер зателефонував шахраю та домовився про зустріч. 

"Приготувавши з клаптиків паперу та різних ганчірок пакунок, який мав імітувати напхану грошима сумку, він пішов у вказане місце", — йдеться у звіті поліції.

За пакунком з "грошима" приїхав чоловік, якого одразу спіймала та арештувала поліція.

За статистикою у Польщі такого виду телефонного шахрайства стають люди віком від 50 до 97 років. У заяві польські полісмени вказали необхідність проявляти обережність під час телефонних контактів з незнайомцями, особливо, якщо вони вимагають гроші. Такі поради, слід також застосовувати і українцям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Закарпатті затримали шахрая, який виманив у матері загиблого військового 7,5 млн гривень.

Також "Коментарі" писали про курйозний випадок у Португалії. Турист замовив у ресторані гранатовий сік, але через кілька хвилин його на землю повалила поліція, одягла наручники та відправила у відділок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини