Головна Новини Суспільство Кримінал У Топ-10 найкримінальніших міст Східної Європи потрапило 4 українські міста
commentss НОВИНИ Всі новини

У Топ-10 найкримінальніших міст Східної Європи потрапило 4 українські міста

У рейтингу найбільш злочинних міст Східної Європи потрапило п'ять міст з України, чотири з яких опинились у 10 найбільш кримінальних.

30 січня 2024, 10:47 comments1887
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дніпро стало найбільш кримінальним містом Східної Європи згідно з показником Crime Index від Numbeo. До десятки найбільш злочинних міст у цьому регіоні також увійшли Одеса, Харків та Київ.

У Топ-10 найкримінальніших міст Східної Європи потрапило 4 українські міста

Дніпро названо найбільш кримінальним містом Східної Європи. Фото з відкритих джерел

Рейтинг Crime Index оновлюється двічі на рік та вказує на рівень злочинності у різних містах світу. Для статистики береться кількість крадіжок, фактів вандалізму, викрадень автомобілів, нападів зі зброєю, торгівля наркотиків, а також рівень корупції.

Рейтинг найкримінальніших міст у Східній Європі очолило місто Дніпро з показником 55 балів. На другому місці опинилось також українське місто – Одеса – 53,9 бала. Трійку в антирейтингу замикає Мінськ – 52,4 бала.

У Топ-10 найкримінальніших міст Східної Європи потрапило 4 українські міста - фото 2

Найбільш кримінальні міста Східної Європи. Рейтинг Crime Index від Numbeo

До 10-ки найбільш злочинних міст Східної Європи потрапили ще Харків – 5 місце та Київ – 8 місце. Львів опинився на 13 позиції.

Якщо ж враховувати загальну статистику від Numbeo, то з 336 міст у рейтингу Дніпро знаходиться на 91 місці, а Одеса на 98. Найбільш кримінальним містом світу вважається Каракас у Венесуелі – 82,2 бала. Тоді як найменш злочинним визнали Абу-Дабі в ОАЕ – 13,3 бала.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рейтинг країн за задоволеністю життя. Де найкраще жити в Європі. Виявилось, що показники Німеччини різко зменшились, а у Польщі виросли.

Також "Коментарі" писали про рейтинг європейських міст за найбільшою кількістю туристів за рік. Найбільш відвідуваним містом старого континенту визнали Лондон. У ньому за рік побувало понад 20 млн туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Оксана

31 січня 2024, 12:41

Пілатов фідар

пэтя шоколадо

31 січня 2024, 08:16

ну если мэр и братва рулят,то конечно


Новини