Головна Новини Суспільство Кримінал На Вінниччині чоловік зґвалтував пенсіонерку, а потім відібрав останні гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

На Вінниччині чоловік зґвалтував пенсіонерку, а потім відібрав останні гроші

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до дванадцяти років

15 лютого 2022, 17:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Вінниччині чоловік скоїв зґвалтування пенсіонерки. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

На Вінниччині чоловік зґвалтував пенсіонерку, а потім відібрав останні гроші

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у місті Тульчин. Повідомляється, що днями, у вечірній час доби на літню місцеву мешканку напав чоловік. Він зґвалтував свою жертву, намагався задушити, а потім пограбував. Видобуванням зловмисника стали останні три тисячі гривень бабусі.

Про те, що сталося, дізналася родичка постраждалої. Вона звернулася по допомогу до правоохоронних органів. Пенсіонерка змогла описати нападника і незабаром співробітники поліції встановили особу та затримали зловмисника.

Підозрюваним виявився 42-річний раніше засуджений чоловік. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину та обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Наразі правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні громадяни почали отримувати фейкові повідомлення з невідомих номерів. У них повідомляється про нібито зупинення роботи банкоматів одного з українських банків. В установі вже прокоментували ситуацію.

Читайте також, що Росія заявила про відведення військ від кордонів України. Чи можна говорити про зняття загрози вторгнення. У російських збройних силах продовжується комплекс масштабних заходів оперативної підготовки військ та сил, у яких беруть участь практично всі військові округи, флоти та ВДВ.

Сайт "Коментарі" писав про те, що СБУ затримала "журналіста", який розповсюджував російські фейки та організовував проплачені мітинги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини