Головна Новини Суспільство Кримінал У Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці

Про зґвалтування поліції розповіла матір потерпілої

15 вересня 2021, 17:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Рівненському районі чоловіка підозрюють у зґвалтуванні малолітньої. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

У Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці

Згвалтування малолітньої в Рівненській області. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався 12 вересня в одному з розважальних комплексів району. Повідомляється, що місцевий житель вступив у статевий контакт із 13-річною дівчиною.

Про те, що трапилося, стало відомо від матері потерпілої. Вона звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Чоловікові висунули підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Кривому Розі невідомий зґвалтував жінку посеред вулиці. Про те, що сталося, постраждала розповіла в поліції. За її словами, злочин скоїв малознайомий їй житель Криворізького району. Правоохоронці встановили особу та місце проживання підозрюваного. Чоловік стверджує, що не причетний до злочину і що в цей час знаходився вдома. Свідки інциденту розповідають, що бачили, як потерпіла бігла вулицею без одягу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували, що у Львові чоловік зґвалтував свого приятеля. Зловмисник заманив свою жертву до себе додому, а потім поглумився. У поліції дізналися про злочин. Через деякий час підозрюваний сам зізнався у скоєному. Він готовий співпрацювати зі слідством і з'явитися в поліцію у супроводі адвоката.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини