Головна Новини Суспільство Кримінал На Львівщині нелегали маскувалися під футбольних фанатів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині нелегали маскувалися під футбольних фанатів

Прихисток нелегалам надавав колишній співробітник органів внутрішніх справ

10 вересня 2021, 14:02
Поділіться публікацією:

На Львівщині нелегали маскувалися під футбольних фанатів

Нелегальні мігранти, фото: прес-служба СБУ

У Львівській області колишній працівник ОВС створив схему нелегальної міграції громадян до країн Євросоюзу через Україну. Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

В ході спільної операції СБУ та співробітників Державної міграційної служби вдалося затримати 24 бразильця, які переховувались у приватному готелі підприємця під виглядом футбольних фанатів.  

Тепер нелегалам доведеться повернутись до Бразилії, та дати показання щодо того, як вийшли на цей протизаконний міграційний канал. Також перевіряється можливість участі затриманих осіб у скоєнні раніше злочинів в Україні чи інших державах, через які мігрувати псевдо-вболівальники.

Наразі встановлюються деталі дії протизаконного каналу транзиту та перебування на території України нелегалів, а також ведуться пошуки зв’язкових, які працюють за кордоном на забезпечення системи протиправної міграції клієнтами.

Нагадаємо, що відтепер процес перевірки COVID-сертифікатів надержавному кордоні України автоматизовано, за допомогою встановлення у пунктах пропуску спеціальних цифрових фільтрів "SafeBorder". Вони дозволяють завдяки считуванню QR-коду сертифікату про проходження вакцинації від коронавірусу перевіряти документ на предмет приналежності пред’явнику та строку чинності.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Олександрії судимуть топ-менеджера АЗС, який займався нелегальними розкопками, під час яких знаходив раритетну зброю та боєприпаси. Знахідки "чорний археолог" продавав через знайомих представників криміналітету, та навіть намагався "провертати" міжнародні угоди із продажу зброї із багатолітньою історією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини