Головна Новини Суспільство події На Кіровоградщині попався озброєний до зубів "чорний археолог"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Кіровоградщині попався озброєний до зубів "чорний археолог"

Топ-менеджер автозаправної станції виявився запеклим "чорним археологом"

8 вересня 2021, 08:04 comments1205
Поділіться публікацією:

На Кіровоградщині попався озброєний до зубів "чорний археолог"

Зброя, знайдена у "чорного археолога", фото прес-служби СБУ

На Кіровоградщині працівниками Служби безпеки України затримано "чорного археолога", який спеціалізувався на зброї та боєприпасах часів ІІ Світової війни та їх продажу представникам криміналітету. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Топ-менеджер автозаправної станції з Олександрії у вільний від роботи час займався протиправним хобі, здійснюючи розкопки на місцях де під час ІІ Світової війни велися запеклі бої.

Знайдену зброю та боєприпаси чоловік збував представникам криміналітету і навіть намагався організувати реалізацію незаконно надбаної зброї за кордоном.

Вдома у "чорного археолога" зберігались порох і набої, пістолет "Наган", рушниці "Мосіна" та обрізи таких рушниць, гранати "Ф-1".

Дії чоловіка підпадають ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України та караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що в СБУ розповіли деталі щодо телефонної погрози невідомого вбити президента України Володимира Зеленського та здійснити збройну атаку на будівлю Верховної Ради України. "Телефонний терорист" телефонував напряму до СБУ з території Києво-Печерської лаври з телефону сторонньої жінки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що співробітники Служби безпеки України на території Чернігівської області викрили криптоферму, організатори якої напряму до трансформатора під’єднали 150 одиниць комп’ютерної техніки. За 2 місяці діяльність "майнерів", які генерували криптовалюту у підпільних складських приміщеннях, потягла за собою  3 млн гривень збитків, за рахунок втручання в мережу автоматизованого обліку електроенергії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини