Головна Новини Суспільство Кримінал На Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера: загинув депутат
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера: загинув депутат

Невідомі розстріляли автомобіль заступника мера Нікополя Віталія Журавльова у Дніпропетровській області.

8 лютого 2024, 12:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Нікополі Дніпропетровської області невідомі особи розстріляли автомобіль заступника міського голови Віталія Журавльова. Держслужбовець загинув на місці інциденту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Офісу генерального прокурора.

На Дніпропетровщині розстріляли автомобіль заступника мера: загинув депутат

Розстріляний автомобіль заступника мера Нікополя. Фото: Офіс генерального прокурора

Після стрілянини по автомобілю він загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка, яким виявився заступником міського голови Нікополя Віталій Журавльов.

"8 лютого на одній із вулиць Нікополя невідомі особи із невстановленої вогнепальної зброї розстріляли автомобіль. В ньому перебував заступник міського голови. Внаслідок обстрілу чоловік загинув на місці", — повідомили в Офісі генерального прокурора.

Дніпропетровська обласна прокуратура почала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства.

Віталій Журавльов крім посади заступника міського голови Нікополя також був депутатом Нікопольської міськради від "Батьківщини". Раніше Журавльов обирався до міської ради Нікополя від "Партії регіонів". Перед отриманням мандата депутата Віталій Журавльов очолював місцевий відділ боротьби з організованою злочинністю та викладав у Дніпропетровському державному університеті МВС України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жорстоке вбивство в Запоріжжі, коли чоловік розстріляв жінку в центрі міста.

Також "Коментарі" писали, що до списку 10 найкримінальніших міст Східної Європи потрапили чотири українські міста. Очолив рейтинг найбільш злочинних міст цього регіону Дніпро. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини