Головна Новини Суспільство Кримінал Лежала без свідомості в гаражі: в Київській області чоловік згвалтував неповнолітню
commentss НОВИНИ Всі новини

Лежала без свідомості в гаражі: в Київській області чоловік згвалтував неповнолітню

Дівчині стало погано після вживання спиртних напоїв

3 жовтня 2021, 20:40 comments1241
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Київській області чоловік вчинив зґвалтування неповнолітньої. Про це повідомляє видання ТСН.

Лежала без свідомості в гаражі: в Київській області чоловік згвалтував неповнолітню

Зґвалтування неповнолітньої. Фото: поліція Київської області

Як стало відомо, інцидент стався в селищі Петропавлівська Борщагівка. Повідомляється, що 17-річна дівчина поїхала на ринок, який розташований в селищі. Там вона працювала, роздаючи листівки. У якийсь момент неповнолітня зайшла в один з МАФів, де двоє чоловіків запропонували їй випити вина. Після вживання спиртних напоїв дівчині стало погано і один з чоловіків відвів її до гаражного кооперативу, де поклав відпочивати.

Увечері, мати дівчини, помітивши, що вона не повертається додому, викликала правоохоронців. В ході проведення ряду оперативно-розшукових заходів поліціянтам вдалося встановити місцеперебування зниклої. Також вони з'ясували, що 48-річний уродженець Луганської області, який знаходився разом з неповнолітньою в гаражному кооперативі, скористався несвідомим станом дівчини і вступив з нею в статевий зв'язок.

Правоохоронці затримали зловмисника. Відкрито кримінальне провадження. Тепер чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Херсоні чоловік проломив голову дитині. Місцевий житель займався спортом у своїй квартирі і під час виконання однієї з вправ випадково вдарив ногою немовляти. В результаті події дитина отримала перелом тім'яної кістки і був доставлений до медичного закладу.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Одесі зловмисник зґвалтував жінку на очах у свого друга інваліда. Постраждала кілька років опікувалася свого сусіда, який пересувається на інвалідному візку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини