Головна Новини Суспільство події У Херсоні чоловік проломив голову дитині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні чоловік проломив голову дитині

За словами лікарів, малюк дивом вижив

30 вересня 2021, 18:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Херсоні чоловік проломив голову дитині. Про це повідомляє видання ТСН.

У Херсоні чоловік проломив голову дитині

Чоловік проломив череп немовляті. фото pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався, коли 20-річний місцевий житель займався спортом. Чоловік робив розтяжку у себе вдома і випадково завдав удар дитині, яка в цей момент знаходилася на руках у матері.

В результаті події немовля отримав переломом тім'яної кістки. Потерпілий був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій.

За словами лікарів, малюк дивом вижив. У правоохоронних органах дізналися про інцидент. На цей момент за даним фактом проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Москві батько десятикласниці влаштував стрілянину в школі. Озброєний чоловік прийшов до навчального закладу для того, щоб з'ясувати стосунки з кривдниками його дочки. Спочатку зловмисник влаштував бійку, а потім відкрив вогонь в повітря. Після того, що сталося злочинець спробував сховатися з місця подій, проте його затримали правоохоронці. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Також "Коментарі" інформували про те, що в американському штаті Іллінойс чоловікові в шию вчепилася кажан. Чоловік розповідав про те, що одного разу він прокинувся і помітив, що його кусає кажан. Після того, що сталося пенсіонер став відчувати часті головні болі, а також йому стало важко керувати своїми кінцівками. Через місяць він помер. Після смерті медики відправили зразки крові загиблого для аналізу і виявили, що той був заражений сказом. Таким чином американець став першою жертвою цієї хвороби в штаті за останні 67 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини