Головна Новини Суспільство Кримінал Грабіжник втратив пильність через книгу і був арештований
commentss НОВИНИ Всі новини

Грабіжник втратив пильність через книгу і був арештований

Злодій намагався пограбувати будинок в Італії, але був арештований після того, як витратив час на читання книги.

27 серпня 2024, 09:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Курйозний випадок стався в Італії, де злочинець увірвався до будинку 71-річного чоловіка у Римі з метою грабунку. Він помітив цікаву книгу про грецьку міфологію, захопився нею та був арештований місцевою поліцією. 

Грабіжник втратив пильність через книгу і був арештований

Грабіжник зачитався та був арештований. Фото з відкритих джерел

38-річний італієць через балкон незаконно проник в будівлю в районі Делла Вітторія у Римі. Під час спроби пограбування чоловік помітив книгу на тумбочці біля ліжка, взяв її у руки та відволікся за читанням.

71-річний власник помешкання прокинувся та помітив у будинку невідомого чоловіка, який сидить на ліжку поглинений за книгою. Через небезпечний інцидент власник зателефонував у поліцію та повідомив про грабіжника. 

Злочинець згодом спробував втекти з того самого балкону, однак був затриманий поліцією, яка вчасно приїхала на виклик. Правоохоронні органи виявили, що грабіжник мав сумку з дизайнерським одягом, яку ймовірно викрав з іншого будинку під час пограбування тієї ж ночі.

Як вказують італійські ЗМІ, грабіжник відволікся на книгу Джованні Нуччі "Gli Dei alle sei. L'Iliade all'ora dell'aperitivo". У цій книзі автор розглядає "Іліаду" з погляду богів, підкреслюючи інтерпретаційну силу епічного твору для розуміння поточних подій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що курйозний випадок з російським туристом, який намагався у В'єтнамі зґвалтувати корову. Голого чоловіка помітили місцеві жителі та викликали поліцію.

Також "Коментарі" писали про іспанця, який роками не ходив на роботу, але отримував зарплату. Це сталось через бюрократичне нерозуміння державного підприємства та місцевої компанії, які вважали, що чоловік працює на одну з установ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини