Головна Новини Суспільство події Російський турист намагався зґвалтувати корову, але щось пішло не так
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський турист намагався зґвалтувати корову, але щось пішло не так

У Таїланді стався курйозний випадок з голим російським туристом та коровою, яка його побила.

18 серпня 2024, 16:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський турист викликав занепокоєння у жителів провінції Сураттхані на півдні Таїланду. Чоловік ходив оголеним по полю та підходив до корів. Медики вважають, що росіянин хотів зґвалтувати тварину, але та його атакувала.

Російський турист намагався зґвалтувати корову, але щось пішло не так

Російський турист намагався зґвалтувати корову. Фото з відкритих джерел

Після того, як місцеві жителі помітили підозрілого голого туриста, вони за ним спостерігали та викликали поліцію. За їх словами росіянин спочатку підійшов до бика, однак розвернувся до іншої тварини та обрав своєю ціллю корову. Однак, коли російський турист наблизився до неї, тварина напала на нього. 

Поліція, яка приїхала на місце інциденту врятувала голого чоловіка, який тримав голову корови за роги, щоб уникнути її ударів. Туристом виявився 26-річний росіянин Євгеній Кувшиніков. Чоловіка доставили до місцевої лікарні для лікування ран та саден, які він отримав після нападу корови.

"Те, як ми його знайшли, його дії дозволяють припустити, що він намагався зробити щось брудне з коровою, що він намагався займатися з нею сексом", — розповів місцевий лікар.

Російський турист намагався зґвалтувати корову, але щось пішло не так - фото 2

Медики в Таїланді несуть голого російського туриста після інциденту з коровою

Лейтенант поліції розповів, що Кувшиніков перебуває у місцевому відділку поліції, адже в лікарні відмовились його залишити через неналежну поведінку. Правоохоронці органи не виявили запаху алкоголю у російського туриста, однак в його машині знайшли марихуану та розірваний паспорт. 

У поліції повідомили, що почнуть розслідування курйозного випадку з російським туристом та коровою після ознайомлення з інцидентом імміграційної та туристичної служби Таїланду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про інцидент на острові Балі, де п'яний російський турист розніс сокирою місцевий ресторан.

Також "Коментарі" писали про те, що в Таїланді з тіла чоловіка дістали 60-сантиметрового вугра. Лікарі вважають, що чоловік помістив його туди через свій анус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини